Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for varer købt hos Forlaget Komet. Forlaget Komet ejes af:

Forlaget Komet

Lone Dissing og Helle Meldgaard
Hybenvej 14
7800 Skive
CVR NR: 40267891
Telefon: 2818 6675 el. 2910 4957
Mail: info@forlagetkomet.dk

Vi modtager betaling via konto-overførsel og via tilsendt faktura. Varerne sendes først når beløbet er indgået på kontoen. Priserne er angivet i danske kroner, og prisen tillægges forsendelsesomkostninger, se nedenstående.

Leveringsbetingelser

Leveringstiden er oftest inden for 5 hverdage. Bøger afsendes dagligt. Vi sender med PostNord, DAO eller GLS. Forlaget Komet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser, som kan opstå hos PostNord, DAO eller GLS.

Betaling

Det er muligt at handle som institution med EAN-nummer. For institutioner med EAN-nummer gælder, at faktura sendes elektronisk via EAN-nummer til betaling.

Institutioner uden EAN-nummer: Vi sender faktura pr. mail.

Forsendelsesomkostninger

Porto og ekspedition betales af kunden, og prisen er kr. 49,-

Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl og tekniske fejl, der kan resultere i forkerte prisangivelser. Desuden tages der forbehold for ændringer i leveringstider, force majeure og leverancesvigt.
Vi forbeholder os ret til at afvise en ordre med ukorrekte personoplysninger, samt ordre der berøres af nærværende forbehold.

Alt billedmateriale og tekster må kun anvendes til internt brug, og må ikke gengives eller mangfoldiggøres ifølge gældende dansk lov om ophavsret.

Fortrydelsesret

Der er fuld returret på alle bestillinger i 14 dage. Returvarer skal returneres til:

Forlaget Komet

Hybenvej 14

7800 Skive

Du fortryder ved at give os skriftligt besked om, at du fortryder. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv betale for returnering af varen. Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Når Forlaget Komet har modtaget varen refunderes alle betalinger modtaget af dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Reklamation

Købelovens regler gælder ved ethvert køb, dvs. du som privatperson har 2 års reklamationsret. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har opdaget en fejl/mangel ved varen. Du skal endvidere være opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, såfremt der er tale om en vare, der synligt har været brugt.

Vigtigt ved returnering af defekte varer.
Skulle du være uheldig at modtage en defekt vare, bytter vi den naturligvis. Inden du sender varer retur til
Forlaget Komet, beder vi dig imidlertid om at sende en mail til info@forlagetkomet.dk Send aldrig varer retur pr. efterkrav. Vi afviser alle efterkravsforsendelser. Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelsen.

Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Forlaget Komet returportoen.